Najnovšie recenzie zo sekcie Stimulanty a energizéry
Šupa viac dodat netreba
- Účinný, pocitovo reakčný
Mna po nom prehana.
- ked tento produkt uzivate musite najlepsie pritom cvicit vtedy citite ako to ucinkuje
- zatial ziadne
Postaví vás na nohy, ale zázraky nečakajte. Dobrý je do kombinácie s pumpou resp. spaľovačom. Je to taký doplnok iných doplnkov. Užíval som 3-4 kapsuly
- Prijemne nabudi
- ok
Tento produkt od tohto predajcu už 2 roky používam, a vyhovuje mi.
- kvalita
po užití tohto produktu necítim žiadny "nábeh", rozdiel pociťujem ku včeru kedy necítim únavu.. užívam asi hodinu pred cvičením, okolo 16:00..
Reakcia značky GymBeam
Ďakujeme za recenziu. Mrzí nás, ak Vám produkt nevyhovuje. V prípade, že už užívate v priebehu dňa kofeín, účinok tabliet môže byť slabší. Preto odporúčame prijímať kofeín len z jedného zdroja.
- Plus energie
- účinok
- Keď som po celodennej vyčerpávajúcej zmene v práci, tak si to dám hodinu pred cvičením večer a ozaj môj výsledok počas cvičenia je perfektný, oveľa ľahšie sa mi cvičí a výkon je úžasný, žiadna únava. Bolo mi to odporučené od známej, takže jej veľmi za to ďakujem, že cvičenie je pre mňa oveľa väčšie potešenie a mám neskutočný prílev energie. Vrelo odporúčam každému.
- zlozenie,na,prirodnej.baze
- rychla prva pomoc na trase,super balenie
Zobrazujem 221 - 240 zo 498 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »